Verzekeringen

In onze Hypotheekwinkel kunt u ook terecht voor een Woonhuis- en Inboedelverzekering of een andere schadeverzekering.

Wij brengen uw verzekering onder bij VCN Verzekeringen, dit is een onafhankelijke inkoopcombinatie van schadeverzekeringen van alle bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Wij bieden u hiermee een compleet verzekeringspakket met scherpe tarieven, goede voorwaarden en een dekking die het best bij uw situatie past.

Wilt u meer weten over schadeverzekeringen of een offerte aanvragen, neem dan contact op met Gert-Jan de Bekker: gert-jan@vrijdag-debekker.nl of bel 0485-572090.

 

Schade-afhandeling


U bepaalt zelf hoe u schade wilt indienen: online met de VCN schade-app of per mail via ons kantoor.

Online schade indienen:

Wanneer u schade hebt opgelopen kunt u de schade-afhandeling direct zelf regelen via de online schade-app van VCN. Klik op onderstaande link en vul het online schadeformulier in. Voor een volledige schade-afhandeling zal gevraagd worden om bewijsstukken te uploaden zoals: foto van de schade, oorspronkelijke aankoopnota, offerte van de herstelkosten etc.

Klik op deze link en dien uw schade online in:
VCN Schade Online indienen


Schade indienen via ons kantoor per e-mail:

U kunt er ook voor kiezen om uw schade via ons kantoor in behandeling te geven. Wij vragen u dan om een schadeformulier in te vullen en daarbij de volgende bewijsstukken per mail aan te leveren: foto van de schade, de oorspronkelijke aankoopfactuur en de herstelofferte van de schade. Het ingevulde schadeformulier en de bewijsstukken kunt u mailen naar: gert-jan@vrijdag-debekker.nl.

Vul onderstaand schadeformulier in en stuur per mail naar ons kantoor inclusief de bewijsstukken:
VCN SchadeformulierSchade bij een andere verzekeringsmaatschappij:

Hebt u een verzekering bij een andere verzekeringsmaatschappij en is er schade? Stuur dan een mail naar: gert-jan@vrijdag-debekker.nl. Geef een korte omschrijving van de schade en stuur de volgende bewijsstukken mee: foto van de schade, originele aankoopnota, herstelofferte en eventuele overige bewijsstukken.