Klantwaarderingen

Verkoper Steenstraat 26 te Boxmeer:
"Ik ben heel tevreden over de samenwerking met jullie kantoor. Ben steeds snel en vakkundig geadviseerd en begeleid. Dank daarvoor."

Truus Teunissen:
"Ik ben heel tevreden over de samenwerking met jullie kantoor. Ben steeds snel en vakkundig geadviseerd en begeleid. Dank daarvoor.":

Verkoper Beeksenhof 14 te Oploo:
"Ik ben heel tevreden over de samenwerking met jullie kantoor. Ben steeds snel en vakkundig geadviseerd en begeleid. Dank daarvoor."

Verkoper Grotestraat 36 te Oploo:
"Alles verliep prima ,ik raad iedereen aan om deze makelaar te nemen bij het verkopen van jouw huis of ander vastgoed.Goede communicatie zowel mondeling als telefonisch. Ook de assistente heeft ons goed voorzien van informatie als dat nodig was."

Naomi en Sven:
"Onze ervaring is erg goed geweest met jullie als makelaar. Altijd goed te bereiken en duidelijke en goede handelingen voor zowel verkoop als hypotheek advies."

Wenda en Paolo:
"Gert-Jan bedankt! Dat heb je snel gedaan. Wat mooi! Gefeliciteerd. Ik vertelde net aan mijn moeder hoe tevreden wij zijn hoe alles geregeld wordt."

Verkoper Lindelaan 16 te Stevensbeek:
Het heeft even geduurd maar we zijn er allemaal voor gegaan met verkoop als resultaat. Top !!"

Verkoper de Azalea 3 te Boxmeer:
"Prima geholpen en geadviseerd bij Vrijdag en de Bekker. We waren op zoek naar een andere woning en wilden nog wachten met onze woning te verkopen. Stefan gaf als advies om alvast het voorbereidende werk te doen, verkoopbrochure en foto's in orde maken, zodat we snel konden schakelen wanneer we een leuke woning vonden. Dit bleek inderdaad een heel goed advies, want toen we deze woning vonden is ons huidige huis meteen in de verkoop gegaan en binnen twee weken verkocht! 
Wat fijn dat je dan in de persoon van Gert-Jan ook meteen een hypotheekadviseur hebt die alle rompslomp uit handen neemt, met je meedenkt en ook bereid is bij onduidelijkheden dit in een extra gesprek toe te lichten." 

Tim van Heck:
"De service die jullie geleverd hebben is echt top! Vrijdag hebben wij gebeld en vanmiddag hebben wij het NWWI rapport al ontvangen. Hierdoor komen wij waarschijnlijk niet in de problemen met de ontbindende voorwaarden.
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor deze snelle service. Wij zijn hier erg mee geholpen en zijn u hier erkentelijk voor. Wanneer wij in de toekomst taxaties hebben in uw regio, zullen wij u zeker hiervoor inschakelen."

Anja Jakobs - van Berkel:
"Onlangs heeft mijn moeder besloten om haar huis te verkopen om in een appartement te gaan wonen. Dit was voor haar een hele beslissing en voor ons brak er een intensieve periode aan om dit alles mogelijk te maken. Gelukkig konden wij de verkoop van haar woning uit handen geven. Er werden altijd mogelijkheden aangereikt om te overleggen en wij werden op een prettige manier begeleid. Dit alles heeft geresulteerd in een prettige verkoop van het huis." 

Thieu en Trudy:
"De verkoop van ons huis met jullie hulp is prima verlopen. Ook het financiële gedeelte. Zo ook de afstemming bij de koop van ons appartement. Het contact met jullie was heel vertrouwd en persoonlijk."

Rob:
"Uiterst precies en altijd de klant voorop gesteld! Meedenkend in alle opzichten."

René van Horssen:
"Je kan je altijd de vraag stellen: Is een makelaar nodig en kan ik dit niet beter zelf doen om kosten te besparen. Iedereen heeft hier een mening over. Wij zijn van mening dat een makelaar zijn geld opbrengt. Door zijn/haar ervaring ontzorgen ze je. Ja, je betaald courtage, doe het dan wel aan een kantoor met vriendelijk ervaren personeel met korte lijnen die hun afspraken nakomen. Ik ben er van overtuigd dat Vrijdag de Bekker een beter onderhandelingsresultaat heeft behaald dan wij zelf hadden gekund. We hebben redelijk wat ervaring met makelaars, Vrijdag de Bekker is een makelaarskantoor die voor ons bovengemiddeld scoort."

Ben Grim:
"We hebben een hele goede begeleiding gehad met de verkoop van ons appartement en ook deskundig advies. Zeker is Vrijdag en de Bekker een aanrader om als makelaar te nemen."

Wouter & Loes:
"Wij zijn erg blij met de hulp van Stefan & Gert-Jan bij de aankoop van ons huis wat we in maart op het oog hadden.
We konden snel een kennismakingsafspraak maken om het een en ander te bespreken wat er allemaal bij komt kijken met een huis kopen. De uitleg die we tijdens dit en de verdere afspraken kregen waren duidelijk en wanneer we vragen hadden konden we deze gewoon stellen ook achteraf thuis via mail of telefonisch.
Door de fijne begeleiding bij de aankoop van ons huis verliep alles soepel en voorspoedig.
Harstikke bedankt voor alles, als we jullie hulp ooit nog nodig hebben komen we zeker terug!"

Frans & Hetty Baijens:
"Wij hebben een zeer correcte en plezierige persoonlijke begeleiding van Stefan Vrijdag ondervonden bij de verkoop van ons huis.
Het contact voelde van begin af aan zeer betrouwbaar aan. Afspraken werden steeds goed nagekomen.
Ondanks enige weemoed bij de verkoop van onze vertrouwde woning hebben we toch een heel goed gevoel aan deze transactie overgehouden.
Vrijdag & de Bekker = een aanrader!!"


Frans Tullemans:
"Prettige en sympathieke contacten, meedenkend (hulp bij verlaging van de WOZ), duidelijke communicatie, goede belangenbehartiging."

Boudewien B. uit Nijmegen:
"Binnenkort ga ik het koopcontract van mijn pas gekochte huis tekenen. Nu al kan ik zeggen dat ik nooit in mijn eentje de vraagprijs van dit huis er doorgedrukt had gekregen. Met de hulp van Stefan’s inzicht en reële, onafhankelijke positie op de onderhandeling kan ik heel tevreden de koop positief afsluiten. Als dan ook nog de financiering voor het huis door Gert-Jan de Bekker met alle mogelijke vertrouwen en positiviteit begeleid wordt, en gelukkig na de nodige ‘geduldbeproevingen’ helemaal rond komt kan ik alleen maar zeggen Dank jullie wel voor alle vertrouwen! De ondertekening / overdracht zal een bijzondere dag worden."

Niels Elevelt:
“Stefan, jij bent de allerbeste! Hartstikke bedankt voor de moeite. Wij staan versteld van het resultaat. Nogmaals mijn complimenten, dit is ver boven onze verwachtingen.”   

Sven Ehrencron uit Oss: 
"Prettig persoonlijk advies. Al een aantal jaren zeer goede ervaring met de hypotheekwinkel van Vrijdag & de Bekker. Pro-actief meedenken met het overzetten van de hypotheekvorm. Zoekt de beste prijs/kwaliteit verhouding bij hypotheekverstrekkers. Je hoeft echt niet zelf op strooptocht te gaan! Mooie combinatie met makelaardij. Via de aankoopmakelaar mooi kunnen meeliften op eerdere afspraken. Geeft je een fijn gevoel als mensen zo met je mee denken!"

Paul Vissers uit Boxmeer:
"Fantastische begeleiding. e zijn bijna klaar in ons huisje en hebben het reuze naar onze zin. Ik ben er super blij mee, mede dankzij jullie. Stefan, ten eerste wil ik jou heel erg bedanken voor de fantastische begeleiding en informatie omtrent de aankoop van het huis. Zonder jouw inzet en flexibiliteit was de aankoop van ons huis waarschijnlijk niet mogelijk geweest, gezien mijn beroep. Ben blij dat ik voor Vrijdag & De Bekker gekozen heb. Gert Jan, jouw uitleg over de in en outs van hypotheken en alles wat er bij komt kijken vond ik perfect. Heb een goed inzicht gekregen in die financiële wereld. Ten slotte vond ik de afwikkeling bij de notaris, waar jullie beide bij aanwezig waren, heel erg fijn. Ik kan jullie kantoor iedereen aanraden!."

Ryan J. Price uit Beugen:        
"Absolutely Outstanding Service. Fortunately, we had been referred to Vrijdag & De Bekker by a family friend. From the minute we walked in, it was all about "solutions". After having visited a number of other "hypotheekadviseurs" and having heard, "this or that could be a problem,", we were very pleased to have an adviseur that was ready to do business. ***** was on our "team" from the very start and managed to provide us with a great "hypotheek" solution so that we could purchase our "Brabantse woonboederij" that we had always dreamed about. With an extremely sharp interest rate, a considerable "bouwdepot", and all other details taken care of in a short period of time."

Raymundo:
“Wederom zijn wij - als 'vaste' klant - erg tevreden met de gekregen begeleiding van dit kantoor. Ditmaal bij de verkoop van ons appartement, de aankoop van ons nieuwe huis, de verkrijging van een lening hier en de benodigde verzekeringen. Op transparante en zorgvuldige wijze wisten deze heren ons in dit complexe proces te ondersteunen. Mede door hun persoonlijke, kundige en betrouwbare advies wonen we nu - goed verzekerd en goed betaalbaar - in een heerlijk huis op hun een fijne locatie. Bovendien was de taart weer heerlijk!”

Bart:
“Wij werden goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en ook telkens als ik belde (dat was redelijk vaak) werd ik goed te woord gestaan en werd alles duidelijk uitgelegd. Service for life wordt tot nu toe perfect ingevuld. Vriendelijk, correct, zakelijk, opgewekt, tijd, service. Wij zijn tevreden.”

S. Bertisen:
“Snel een afspraak gepland, duidelijk advies, en snel verkocht!”

Judith:
“Wanneer wij een vragen hadden werden deze vragen beantwoord en/of uitgelegd, zodat wij hierna zelf een weloverwogen beslissing konden nemen.”

Daniëlle en Nico Lindeboom uit Vortum-Mullem:
"Wij hadden een droom die ons al heel lang bezig hield. Eind 2017 hebben we de stap durven zetten om ons huis te koop te zetten. We waren op zoek naar een makelaar die ons kon begeleiden van verkoop tot aankoop en alles wat daarbij komt kijken. Het trok ons daarom erg aan dat jullie zowel makelaar als hypotheekadvies in huis hebben, een mooie combinatie. Na een eerste gesprek met Stefan was er meteen een klik! Zo gezegd zo gedaan en ons huis stond te koop voordat we het in de gaten hadden, prima geregeld door jullie team. Gert-Jan heeft ons op een duidelijke manier wegwijs gemaakt in hypothekenland en verzekeringen en ook hier alles prima tot in de puntjes geregeld. De klik is er het gehele traject gebleven, naar onze mening heel belangrijk. Gedurende het traject stonden jullie altijd voor ons klaar, ook voor de kleinste vragen. En nu, minder dan een jaar later, zitten we in onze mooie nieuwe woning, uitkijkend over onze eigen tuin en weilanden! Onze droom is werkelijkheid geworden! Dank voor jullie vakkundige advies, meedenken en gezellige nuchterheid!"

Marco van de Berg en Mieke Frowein uit Boxmeer:    
"Belang maximaal behartigd. Aankoopmakelaar: gedreven man met een duidelijke visie. Heeft vooraf de juiste strategie bepaald. Wij hebben steeds het gevoel gehad dat ons belang maximaal behartigd is. We zijn zeer tevreden over de aanpak en het uiteindelijke resultaat."
"Hypotheekshop: Gert-Jan heeft er van begin af aan bovenop gezeten. Hij straalde vertrouwen uit en heeft er in onze ogen het maximaal haalbare uitgehaald.
Erg kundig. Door de enorme brei aan informatie en de hoeveelheid aan formulieren van Westland Utrecht, leek het overzicht even weg, . Maar werd door hem goed opgepikt. Wij wachten af hoe het 'onderhoud' van de hypotheek gestalte gaat krijgen; de enige keer dat we met een vraag beroep op hem deden, heeft hij direct kundig advies gegeven.
Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over Vrijdag en de Bekker. Wij raden de zaak altijd bij iedereen aan en adviseren een gesprek aan te gaan (we zijn overigens wel door jullie visitekaartjes heen ;). Mochten klanten feedback willen, dan kunt u altijd naar ons verwijzen."

Simone van Sluis uit Oss:        
"Goede begeleiding. Bedankt! Ik moest in begin een goed woordje bij mijn collega's voor je doen om je voor de opdracht te mogen vragen. Maar uiteindelijk zijn ze allemaal erg blij dat je bij onze koop betrokken bent geweest!"