Onze medewerkers

Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel

Stefan Vrijdag
Stefan Vrijdag
Makelaar
Als beëdigd makelaar startte Stefan Vrijdag in 1998 samen met compagnon Gert-Jan de Bekker dit kantoor in Boxmeer. Stefan en Gert-Jan leerden elkaar enkele jaren daarvoor kennen bij een makelaarskantoor in Oss. Tijdens die jaren in loondienst werden de eerste plannen voor hun samenwerking en het starten van een eigen bedrijf gesmeed. Stefan is woonachtig in Sint Anthonis, het geboortedorp van zijn vrouw, waar hij een druk sociaal leven heeft opgebouwd. Met twee studerende dochters en zijn sportieve hobby’s, zoals tennis en badminton, verveelt hij zich nooit. Als geboren en getogen Brabander houdt hij van het bourgondische leven. In zijn vrije tijd trekt Stefan graag de Alpen in voor mooie fietstochten en om te skiën.
Gert-Jan de Bekker
Gert-Jan de Bekker
Hypotheekadviseur
De combinatie van Hypotheekwinkel en Makelaardij blijkt keer op keer een formule die onze klanten bijzonder waarderen. Deze disciplines vullen elkaar feilloos aan en versterken elkaar. Gert-Jan de Bekker, ondernemer in hart en nieren, gaat ervoor om voor zijn klant het beste hypotheekadvies neer te leggen. Met zijn directe benadering weet hij logge bankorganisaties in beweging te krijgen. Als gecertificeerd financieel adviseur is Gert-Jan ook verantwoordelijk voor advisering op het gebied van (woonhuis)verzekeringen binnen ons kantoor. Gert-Jan, opgegroeid in Oss, is in zijn vrije tijd zeer actief mountainbiker. In de bossen rondom zijn woonplaats Berg en Dal kan hij zijn hart ophalen. Op de zaterdagen is Gert-Jan sinds jaar en dag te vinden op de hockeyvelden van Nijmegen, waar hij het team van zijn dochters coacht. Met zijn passie voor bergen brengt hij, als het even kan, een aantal weekenden per jaar door in de Alpen, om te fietsen, skiën of telemarken.
José van Mil
José van Mil
Assistent Makelaar
Twee jaar na de oprichting van ons kantoor is José Vrijdag en De Bekker komen versterken. José is sinds jaar en dag spin in het web van het kantoor en ondersteunt zij met name Stefan Vrijdag bij de voorbereiding, coördinatie en afwikkeling van zaken binnen de makelaardij. Daarnaast is zij veelal degene die de klant aan de telefoon te woord staat. Met haar persoonlijke benadering weet ze de klant op het gemak te stellen en kan zij zich inleven in de spannende situatie die het kopen of verkopen van een huis met zich meebrengt. Met haar jarenlange staat van dienst is zij niet meer weg te denken bij ons kantoor. In haar vrije tijd trekt José er graag met vriend en hond op uit of is zij sportief bezig. José is geboren en getogen in Brabant en woonachtig in Oeffelt.
Irma de Bekker-Poort
Irma de Bekker-Poort
Commercieel medewerker
Irma zorgt er samen met Gert-Jan voor dat alles binnen de hypotheekafdeling op rolletjes loopt. Zij houdt zich een aantal dagen per week bezig met allerhande administratieve zaken die te maken hebben met de dossiers van klanten op het gebied van hypotheken en woonhuisverzekeringen. Ook neemt zij taken op het gebied van communicatie voor haar rekening. Irma heeft jarenlange ervaring binnen het vakgebied zakelijke dienstverlening. Zij begon haar carrière als aanspreekpunt voor klanten bij reclamebureaus in de Randstad en heeft ervaring met en bij diverse commerciële dienstverlenende organisaties. Irma besteedt graag haar tijd aan het gezinsleven met twee opgroeiende dochters. Verder geniet zij van de mooie bosrijke omgeving van Berg en Dal en is zij actief spinner in de sportschool.
Floor Vrijdag
Floor Vrijdag
Commercieel medewerker
Met de komst van Floor Vrijdag twee jaar geleden als parttimer, is ons kantoor een familiebedrijf te noemen. Floor studeert International Business aan de Hoge School van Utrecht en neemt -zodra ze tijd heeft- allerhande taken binnen de makelaardij voor haar rekening. De promotie van het woningaanbod via sociale media heeft haar speciale aandacht. Zij is niet alleen inzetbaar op kantoor, maar neemt ook graag bezichtigingen op zaterdagen voor haar rekening. Daarnaast geniet Floor van het Utrechtse studentenleven en is zij fervent roeister.